Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ «ΠΡΟΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Στο επίκεντρο της εθνικής μας κρίσης βρίσκεται και η διαρκώς οξυνόμενη κρίση του προσωπικού της υποτέλειας λόγω της φθοράς που υφίστανται τα μέλη του, καθώς είναι υποχρεωμένα να εφαρμόζουν τα αντιλαϊκά μέτρα των ξένων Καγκελαριών που από το 2011 κατέχουν τη χώρα, μεταξύ των οποίων μέτρων ήταν και το να καταδικάσουν σε σιγή όσους και όποιους συνεχίζουν να σκέφτονται και να μάχονται αντιμνημονιακά και αντισυστημικά. 

Ένας απ’ αυτούς υπήρξα και είμαι κι εγώ, γεγονός που το γνωρίζουν όλοι. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να με εμπλέκουν στα παιχνίδια τους οι παντός είδους εκπρόσωποι του προσωπικού της υποτέλειας και μάλιστα ως παράγοντα λύσης στο πρόβλημά τους; 


Άλλωστε μόλις προχθές ανέπτυξα στην Ακαδημία Αθηνών την άποψή μου υπογραμμίζοντας ότι η «Μόνη Λύση» είναι η κατάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. 


Μπροστά σ’ αυτό τον Στόχο, ας μου επιτραπεί να θεωρώ τα πολιτικά παιχνίδια που απασχολούν το υπάρχον πολιτικό δυναμικό σαν ένα τμήμα της βαθειάς κρίσης ενός πολιτικού χώρου ο οποίος εγκατέλειψε προ πολλού τον ελληνικό λαό τυφλωμένος από πολιτικές φιλοδοξίες και απέναντι στον οποίο η δική μου θέση είναι η κάθετη αντίθεση και η ανθρώπινη θλίψη.


Αθήνα, 31.12.2013

Μίκης Θεοδωράκης

3 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Πάντα μας κάνει υπερήφανους! Του ΧΡΩΣΤΑΜΕ τα πάντα!

   Διαγραφή
  2. Ας μάθει αυτός ο σάπιος πολιτικός κόσμος πως πρέπει να διδαχθεί από αυτόν τον θρύλο και να ανθίσει στα μάτια και στην ψυχή του ελληνικού λαού με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, αν θέλει να γραφτεί στα κεφάλαια της ιστορίας με λαμπρά γράμματα!
   Ο Μίκης Θεοδωράκης κλείνει το 2013 που έγινε πια παρελθόν με τόσο σημαντικά λόγια και πράξεις που κάθε πολιτικός έγραψε στα παλαιά του υποδήματα!
   Ο λαός στήριξε πάντα με ηρωικούς αγώνες και θανάτους το μέλλον που οι σημερινοί πολιτικοί κατάντησαν παρελθόν!!
   Αφάνησαν την αλήθεια και συνεχίζουν να παρασύρουν τους έλληνες στο Μηδέν αντί να του επιτρέψουν Άριστους και αυτονόητους αγώνες που έχουν και πάντα είχαν μέσα στο αίμα τους για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
   Ο ελληνικός λαός που είναι ένας ηρωικός λαός έχει υποστεί την αμνησία της ιστορίας του που ο πλανήτης έχει θαυμάσει!
   Γιατί; Μέχρι πότε δυστυχείς πολιτικοί θα υπερασπίζεστε τα συμφέροντα των ξένων και τα προσωπικά σας συμφέροντα χωρίς ΕΥΘΥΝΗ;
   Πότε σκέφτεστε να πράξετε κάτι θετικό γι΄αυτό που πραγματικά πιστεύει και Αγωνίζεται Ένας και μοναδικός Μίκης Θεοδωράκης; Είναι Αυτός που σας μιλάει για την ΕΛΛΑΔΑ!
   Ακούει κανείς;

   Διαγραφή

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.