ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ "ΜΑΧΗΤΗΣ"



Η Σπίθα Καλαμαριάς “ΜΑΧΗΤΗΣ” εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στους συναγωνιστές και συντρόφους της Σπίθας Κουκακίου - Ν. Κόσμου "Καραϊσκάκης".

Η επτάχρονη συμπόρευση μας στα πλαίσια της Κ.Α.Π. και στο πλευρό του οραματιστή και πνευματικού Ηγέτη, Μίκη Θεοδωράκη, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης κινήτρων και πράξεων.

Τα μέλη της Σπίθας Κουκακίου - Ν. Κόσμου "Καραϊσκάκης" έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγωνιστικότητα, την πίστη στις θέσεις της Σπίθας, και τον Πατριωτισμό τους.

Γνωρίζουμε ότι διάφορα “κέντρα”, από την ίδρυση του Κινήματος, “έβαλαν τα δυνατά” τους για να διαλύσουν την προσπάθεια του Μίκη Θεοδωράκη και των συνοδοιπόρων του, για ένωση του Ελληνικού Λαού σε ένα Παλλαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο που θα οδηγήσει στην Ρήξη, την Ανατροπή, την Ανεξαρτησία και την Ανάπτυξη.

Γνωρίζουμε όλους αυτούς που λειτούργησαν, είτε ως “Δούριοι ίπποι”, είτε ως “χρήσιμοι ηλίθιοι”.

Γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσουν να προσπαθούν να σβήσουν και την τελευταία Σπίθα.

Δεν φοβούνται την δυναμική μας, φοβούνται όμως τις ιδέες μας. Όσο χτυπούν, όμως, το καρφί τόσο πιο βαθιά θα μπαίνει.

Οι Σπίθες που παραμένουμε στο Δίκτυο Σπιθών “ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.” συνεχίζουμε ως μια γροθιά, την προσπάθεια για το Παλλαϊκό Πατριωτικό Δημοκρατικό Μέτωπο, αντιστεκόμενοι σθεναρά σε προβοκάτσιες και ψευδεπίγραφες Σπίθες και κινήσεις.

Μετά το ΤΕΛΟΣ στην οργανωτική δομή, έχουμε δεχθεί πολλά πλήγματα και αντέξαμε.

Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με μνήμη και όραμα!!!

Σπίθα Καλαμαριάς “ΜΑΧΗΤΗΣ”

02/03/2017  


Σχόλια