Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΣΤHN ERT OPEN ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ!



Ο Γιώργος Κασιμάτης, αποκλεισμένος από τα περισσότερα εθνικής εμβέλειας ΜΜΕ, μιλάει στην ΕΡΤ open και στην εκπομπή της Χρύσας Αριάδνης Κουσελά, “ΕΡΤopen Πολιτισμός” για την πολιτική επικαιρότητα, το παράνομο χρέος, την ανάγκη δημιουργίας του Μετώπου αντίστασης του Ελληνικού Λαού.

Πίσω από τα μικρόφωνα μαζί με την Χρύσα-Αριάδνη Κουσελά, ο Σωτήρης Μπότας, μέλος του Δικτύου Σπιθών ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. ( Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση).

Μετά την μεγάλη επιτυχία της εκπομπής και τις σκληρές αλήθειες, για το καθεστώς Τσίπρα-Καμένου, που είπε ο Καθηγητής Γ. Κασιμάτης, οι νεομνημονιακοί ζήλεψαν την δόξα των προηγούμενων και προσπάθησαν να ρίξουν ''μαύρο'' στις ελεύθερες φωνές, κατάσχοντας μηχανήματα από τον χώρο όπου εκπέμπει η ΕΡΤopen!

Δεν θα καταφέρουν να μας φιμώσουν!

ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.
http://diktioellada.blogspot.gr/2016/10/open_26.html


Σχόλια

  1. Κύριε Κασιμάτη αφού η Αστική Δημοκρατία είναι σάπια γιατί να την διορθώσουμε και να μην την αλλάξουμε; Είναι το μόνο ερώτημα που έχω , γιατί σε όλα τ' άλλα φυσικά συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.