Κάλεσμα Γλέζου σε κοινό μέτωπο Αντίστασης για να αποτραπεί η καταστροφή

Γλέζος: Ο στόχος της κυβέρνησης Μαξίμου είναι η υποταγή στους δανειστές και την ολιγαρχία


Δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και των στενών συνεργατών του εξαπολύει ο Μανώλης Γλέζος, κάνοντας λόγο για «κυβέρνηση Μαξίμου» που αγνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού για προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών.

«Η κυβέρνηση Μαξίμου αποφάσισε να οδηγήσει σε εσπευσμένες εκλογές στις 20/9 αγνοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, γι αυτό και δεν συγκάλεσε πλατιά σύσκεψη. Ο στόχος είναι φανερός: Η υποταγή στους δανειστές και την ολιγαρχία.» 

Υστερα από αυτό καλούνται όλοι οι ιδρυτές του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι εκείνοι οι οποίοι δεν θέλουν την επανάληψη ενός νέου Λιβάνου σε ένα μέτωπο Αντίστασης, σε μια ενιαία λαϊκή αντιστασιακή συνεργασία για να αποτραπεί η αφαίμαξη του λαού μας και η καταστροφή της χώρας, για να κρίνει ο ΛΑΟΣ ο μόνος αρμόδιος, το μέλλον του» καταλήγει ο κ. Γλέζος.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.