ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΕ ΕΠΙΤIΜΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ SALZBURG (PHOTOS-VIDEOS)

Χθες, Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η αναγόρευση του Μίκη Θεοδωράκη σε επίτιμο διδάκτορα της Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Salzburg της Αυστρίας!

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που ακολουθούν, προέρχονται από την φίλη του Θεοδωρακισμός/Theodorakism, Balanescu Dana Antoaneta, η οποία έγραψε σχετικά και το παρακάτω μήνυμα! Την ευχαριστούμε θερμά!

An old, traditional university of SALZBURG! The Honor is Higher / Major, I think, because the award is for philosophy! I mean, the greek MiKis Theodorakis is considered among the thinkers of the world, as they were, in fact, the ancient philosophers !!! God bless him, his family, his proud people and his patrida/homeland! FOR EVER!

Ε.Μτφρ: Στο παλιό, παραδοσιακό πανεπιστήμιο του Σάλτζμπουργκ! Η τιμή είναι ύψιστη! Κυρίως, διότι αφορά στη Φιλοσοφία!  Εννοώ, πως ο Έλληνας Μίκης Θεοδωράκης, θεωρείται ανάμεσα στους Παγκόσμιους Διανοητές, όπως ακριβώς και οι αρχαίοι κλασσικοί Φιλόσοφοι! Ο θεός να τον έχει καλά και την οικογένειά του, τους περήφανους Έλληνες και την Πατρίδα τους! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού/Theodorakism











Σχόλια