Συνεργασία Μίκη Θεοδωράκη-Μαρίας Παπαγεωργίου μέσω ...Αλληλογραφίας!



Η Μαρία Παπαγεωργίου προκάλεσε αίσθηση με την ηλεκτρισμένη διασκευή του τραγουδιού του Μίκη Θεοδωράκη και του Κώστα Τριπολίτη «Ξημερώνει», που κυκλοφόρησε πριν λίγα χρόνια.

Τώρα, ετοιμάζει έναν ολόκληρο δίσκο με γνωστά, αλλά και «κρυμμένα» τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και τίτλο «Αλληλογραφία».

Η Μαρία Παπαγεωργίου γράφει:

Ήταν μία από τις επιθυμίες του αφού άκουσε τη διασκευή μας στο «Ξημερώνει». Φυσικά, έγινε και δική μας επιθυμία και κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την Η Εφημερίδα των Συντακτών η ζωντανή ηχογράφηση γνωστών και κρυμμένων τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη. Ο δίσκος «Αλληλογραφία» έρχεται στις 6.4.2018 (Μ. Παρασκευή).

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχόλια

  1. Η ροκ πλευρά του Μίκη !!! Είναι γνωστό ότι άκουγε pink Floyd, πιστεύω οτι η μαρία Παπαγεωργίου ειναι ιδανική ερμηνευτρια για αυτο. Αλωστε και το μικρό κοματάκι που ακουγεται στο βίντεο , η "αγαπη" φαινεται εξαιρετικο. Για να δουμε, θα παιχτεί καθόλου αυτος ο δισκος απο τα ραδιόφωνα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.