Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ πρ. ΠΡΥΤΑΝΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΕΛΙΒΑΝΗ - ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ "ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ"

Η Μαρία Δελιβάνη-Νεγρεπόντη
Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι οι κυβερνώντες μας έφθασαν σε τέτοιο ανομολόγητα θλιβερό σημείο, ώστε να αναζητούν άφεση αμαρτιών για τις προθέσεις/αποφάσεις τους, (πολλές από τις οποίες, αν γίνουν πράξεις υπάγονται, δυστυχώς αλλά ασφαλώς, στο χώρο της εσχάτης προδοσίας), επικαλούμενοι ΝΑΖΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. Γιατί, ναι, ως τέτοιους τόλμησαν οι κυβερνώντες να κατηγορήσουν συλλήβδην τα εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών, που βροντοφώνησαν ΟΧΙ στο να δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια....και που αν συσχετιστούν με την τελευταία δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ, αυτά τα εκατομμύρια εκπροσωπούν το 71,5% του ελληνικού πληθυσμού. Αυτό, λοιπόν, είναι το ποσοστό των "ετερόκλιτων", των "περιέργων", των "ΝΑΖΙ", των "χρυσαυγιτών" και των "φασιστών", κατά τους Ελληνες ιθύνοντες. 71,5% του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ είναι ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ !Και αυτά τα ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ έχουν υπεισέλθει σε Παμακεδονικές οργανώσεις κλπ., και στέλνουν εξώδικα στα μέλη της Βουλής, προκειμένου να αποτρέψουν το ανοσιούργημα του να δοθεί το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς, οι οποίοι (και εδώ δεν υπάρχει πια ούτε η ελάχιστη αμφιβολία) θα το χρησιμοποιήσουν για αλυτρωτικούς σκοπούς εναντίον της εδαφικής μας κυριαρχίας. Όταν αυτή η χρήση είναι 1000% σίγουρη, πως αλλιώς να χαρακτηριστεί η πράξη της απονομής του ονόματος "Μακεδονία", εκτός από εσχάτη προδοσία;

Διαπιστώνεται, λοιπόν, μια σύγχυση τραγικών διαστάσεων, όταν το 71,5% των Ελλήνων, που προσπαθεί με νύχια και δόντια να σώσει την πατρίδα του, κατηγορείται από την πολιτική του ηγεσία ως....ΝΑΖΙ. Και οι Τούρκοι, οι Σκοπιανοί, οι Αλβανοί, αλλά φυσικά και οι αγαπητοί μας "εταίροι" θα γελούν με δάκρυα για τα καμώματά μας, ιδίως σε τούτες τις ώρες που διακυβεύονται και απειλούνται τα πάντα στη χώρα μας. Θα μας βάλουν, σίγουρα, και στο GUINESS αν τριτώσουμε. Εννοώ, εξαιτίας της ικανότητάς μας να κάνουμε τα ΟΧΙ, ΝΑΙ. Η πρώτη φορά ήταν με το 62% του δημοψηφίσματος, που από ΟΧΙ μεταλλάχτηκε σε ΝΑΙ. Ήδη, το ποσοστό του ΟΧΙ τώρα έχει αρκετά ανέβει σε 71,5%, "προέρχεται από φασίστες"....και επιβάλλεται να γίνει ΝΑΙ!

Προς Θεού, να συνέλθουμε έστω και την ύστατη ώρα. Η πατρίδα χάνεται, και το πρόβλημα πια δεν μπορεί να παραμείνει στη διατήρηση της καρέκλας και της πολυθρόνας με αντάλλαγμα την Ελλάδα. SOS.

1 σχόλιο:

 1. Παραθέτουμε ένα Σχόλιο που είδαμε:


  Μα ώς πρός Τί η Απορία Σας ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ;;;

  Εμείς Απορούμαι με την Απορία Σας;;

  ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΎ!
  ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ ΝΕΡΟ! .... άρα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

  ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΒΑΡΚΙΖΑ" ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΡΧΈΣ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ 50 Ο ΜΕΓΑΣ
  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ [ΚΑΝΟΝΑ/ΝΟΜΟ/ΑΞΙΩΜΑ] ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ:

  "ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ"!!!

  {Για Επαλήθευση κοιτάξτε το 50 το 60 το 70 το 80 το 90 - ΣΗΜΕΡΑ!}

  {Για Επαλήθευση κοιτάξτε την Παραγωγική Δημιουργική Οικονομία = 0 (Μηδέν) -Δικαιολογίες έχουν μόνο οι Λακεδοραγιάδες-!}

  {Επαλήθευση κοιτάξτε Των Εξανδραποδισμό Των Ελλήνων κάτω από τον ψεδευεπίγραφο Ορο/Λέξη "Μετανάστευση"!}

  {Επαλήθευση κοιτάξτε Τα Εθνικά Θέματα: Το Αιγαίο/Κύπρος/"Μακεδονία"/Αύριο Θράκη και Αλβανία!}


  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ = [E=m•c^2]  ΥΓ. Το Ανθελληνικό Αυτό Βοθροσύστημα Των Κοτσαμπάσιδων Των Διαχειριστών Λακέδων Ξένων Εξουσιών μειώνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ! Και Όποιος μπεί Στα Γρανάζια Τους έστω και με Αφέλεια Καταστρέφεται! Η ΦΥΓΗ ή Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!!  Με Αγάπη
  Αχιλλέας Θεομηνίδης

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.