Ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο με 24/7 Μίκη!



Αγαπητοί αναγνώστες,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουμε την δημιουργία ενός διαδικτυακού ραδιοφώνου που θα παρουσιάζει για 24 ώρες, επτά ημέρες την εβδομάδα, το έργο του Μίκη Θεοδωράκη (Μουσική-Αφιερώματα-Συνεντεύξεις)!

Το πρωτότυπο διαδικτυακό ραδιόφωνο λειτουργεί ήδη δειλά-δειλά από τις 5-11-2017, ξεκινώντας με παλαιότερες συνεντεύξεις του Μίκη Θεοδωράκη και φυσικά Μουσική!

Από σήμερα υπάρχει συγκεκριμένος χώρος στο ιστολόγιό μας για το MIKIS-radio (φωτο) όπου καθ' όλη τη περιήγηση του αναγνώστη στον Θεοδωρακισμό μπορεί να συντονίζεται αυτόματα, ενώ όποιος θέλει να επισκεφτεί το μπλογκ του MIKIS-radio, δεν έχει παρά να πατήσει πάνω στη φωτογραφία και θα οδηγηθεί στην διεύθυνση του ραδιοφώνου.

"Ο κόσμος ελάχιστα γνωρίζει για την μουσική του Μίκη!"

Ρωτήσαμε τον εμπνευστή και δημιουργό του ραδιοφώνου, Νίκο Θεοδωράκη, να μας μιλήσει σχετικά με το σημαντικό αυτό εγχείρημα.

«Από την Κυριακή 5/11, ο σταθμός εκπέμπει  συνεντεύξεις του Μίκη και κάποια δικά μου προγράμματα τραγουδιών, όμως όταν αποκτήσει κοινό θα κάνω ζωντανές μεταδώσεις με καλεσμένους που θα μιλούν για τον Μίκη. Εκτός αυτού, πιστεύω πως είναι σημαντικό σε οποίο μέρος του κόσμου και να βρίσκεται κάποιος να μπορεί να ακούει Μίκη χωρίς να κουβαλάει μαζί του ένα terra σκληρό η καμία χιλιάδα cd! Γιατί η μουσική του Μίκη είναι απίστευτα μεγάλη σε ποσότητα και τα τραγούδια του, οπότε χρειάζεται ένας σταθμός που διαχρονικά να την χωρέσει... Ο κόσμος ελάχιστα γνωρίζει για την μουσική του περισσότερο ξέρουν τα πιο πολιτικά, ύστερα τα πιο γνωστά και καθόλου θα έλεγα τα χιλιάδες πολλά τραγούδια του. Έπειτα υπάρχει ο Συμφωνικός Μίκης, με εφτά συμφωνίες και φυσικά τις όπερες που λίγο γνωρίζουμε... Μετά, υπάρχει ο κινηματογραφικός Μίκης. Ζορμπάς, Φαιδρά, Σέρπικο, κ.α.»

Ευχόμαστε καλοτάξιδο αυτό το υπέροχο νέο εγχείρημα, το οποίο χρειάζεται τη βοήθεια κάθε «θεοδωρακιστή» για να αναπτυχθεί και να φτάσει να ακουστεί μέχρι το πιο μακρινό σημείο της χώρας και του πλανήτη.

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού/Theodorakism

Σχόλια

  1. Τι μεγάλη χαρά! Πόση δύναμη και αισιοδοξία μάς δίνει αυτή η πρωτοβουλία. Εύχομαι καλή επιτυχία και μπράβο στον Θεοδωρακισμό για τη στήριξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την φιλοξενία στο τόσο σημαντικό blog σας!!!! Ενώνουμε τις δυνάμεις και αγωνιζόμαστε η ψυχή της Ελλάδας, ο Μίκης μας να φτάσει στα πέρατα του κόσμου..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...όσο με θυμάμαι είχα μουσική υπόκρουση Μίκη Θεοδωράκη στην πίσω μεριά του μυαλού μου... ερωτευόμουν,διεκδικούσα,θύμωνα,πάλευα, χαιρόμουν,έκανα πόλεμο ή ειρήνη νοιώθοντας τη μουσική του... Όταν έχεις τέτοια ακούσματα δεν μπορείς να ... ξεπέσεις, δύσκολα θα σε χειριστούν!!!... τώρα όπως και πριν έχουμε τόσο ανάγκη αυτή την ανάταση ψυχής που σου δίνει το ...είμαστε δυο είμαστε τρεις ...είμαστε χίλιοι δεκατρείς και όχι μόνο...
    Μπράβο στην προσπάθεια τη στηρίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τεραστιος αυτος Μουσικος και Πατριωτης που μας εκανε υπερηφανους για μια ζωη!!!! Μικη μου σ αγαπαμε τοσο μα τοσο πολυ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ημουν 15 χρονων εντυπωσιασμενοs απο την Μaργαριτα Μαγιοπουλα...απο τοτε παρακαλουθω συγκλονισμενος αυτο το μαγικο εργο που με εχει χαρακτηρισει... σ ευχαριστω ΜΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.