Α.Δ.Ε.Δ.Υ: Οφείλουμε όλοι και όλες να ανταποκριθούμε στην έκκληση του Μίκη Θεοδωράκη

Να δώσουν το «παρών» αύριο, Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, ώρα 18:30, στο Σύνταγμα, στο παλλαϊκό ενωτικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, ανυπακοής και αντίστασης στο 4ο μνημόνιο, καλεί τους πολίτες η ΑΔΕΔΥ



Στην ανακοίωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. , αφού χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που συμμετείχαν σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, στη Γενική Απεργία και στα απεργιακά συλλαλητήρια σε ολόκληρη τη χώρα, αναφέρει:

«Ο αγώνας συνεχίζεται και θα κλιμακωθεί με νέες παλλαϊκές κινητοποιήσεις για να καταργηθούν παλαιά και νέα μνημόνια και να ανατραπεί η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική Κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΔΝΤ και κεφαλαίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους πολίτες της Αττικής να δώσουν το «παρών» αύριο, Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, ώρα 18:30, στο Σύνταγμα, στο παλλαϊκό ενωτικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, ανυπακοής και αντίστασης στο 4ο μνημόνιο.

Οφείλουμε όλοι και όλες να ανταποκριθούμε στην έκκληση του Μίκη Θεοδωράκη καθώς και δεκάδων ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης που μας καλούν «όπως ορίζει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος σε μια οργανωμένη αντίσταση στην επιβολή των μέτρων, για να κερδίσουμε την πατρίδα μας και την αξιοπρέπεια μας, για να σταματήσουμε τη λιτότητα, τη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση. Για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, χωρίς λιτότητα, χωρίς κατοχή, χωρίς προστάτες.

Για μια Ελλάδα λεύτερη, κυρίαρχη, ανεξάρτητη, αντιιμπεριαλιστική και πραγματικά δημοκρατική με το Λαό και τα νιάτα της αφεντικά στον τόπο μας».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στο πλαίσιο του αυριανού συλλαλητηρίου (Πέμπτη 18/05/2017) στην πλατεία Συντάγματος, διοργανώνει συναυλία με τη λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης».

Συμμετέχουν τα συγκροτήματα και οι καλλιτέχνες:
§ Κίτρινα ποδήλατα
§ Γεράσιμος Ανδρεάτος
§ Βασίλης Λέκκας
§ Μάνια Παπαδημητρίου
§ Ζωή Παπαδοπούλου
§ Νατάσα Παπαδοπούλου - Τζαβέλλα
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ».

Πηγή: http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/syllalitirio_diamartyrias_diorganonei_aurio_sto_syntagma_h_adedy-65140910/

Σχόλια