ANAKOINΩΣΗ ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "Ζ"



Τα μέλη της ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "Ζ" δηλώνουμε οτι στηρίζουμε απόλυτα την ΣΠΙΘΑ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ - Ν.ΚΟΣΜΟΥ "Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ" και καταγγέλλουμε με την σειρά μας την προσπάθεια υπονόμευσης και διάλυσης συνολικά του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α, του οποίου η ΣΠΙΘΑ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ αποτελεί αναπόσπαστο μέλος.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ αποτελεί τον μοναδικό πολιτικό - κινηματικό φορέα που κοινωνεί και διαδίδει τις ιδέες της ΣΠΙΘΑΣ και του Θεοδωρακισμού και αγωνίζεται έξω και απέναντι απ' το υπάρχον πολιτικό σύστημα για την δημιουργία ενός Μεγάλου, Λαϊκού, Απελευθερωτικού Μετώπου Αντίστασης, που η δημιουργία του θα απελευθερώσει την πατρίδα μας απ' τα δεσμά των μνημονίων και της ξένης αλλά και εγχώριας εξάρτησης. 

Οι δυνάμεις της αντίδρασης που θέλουν να καταστήσουν το ΔΙΚΤΥΟ ανενεργό και τον Μίκη Θεοδωράκη σιωπηλό, αγωνίζονται για μια Ελλάδα αιχμάλωτη και εξαρτημένη. Αγωνίζονται για την διατήρηση της υπάρχουσας εθνικής αιχμαλωσίας στο διηνεκές. Τα χτυπήματα που δέχτηκε (και δέχεται) το ΔΙΚΤΥΟ, ο Μίκης Θεοδωράκης και το blog Θεοδωρακισμός, αποδεικνύουν όμως ότι ο αγώνας μας βρίσκεται σε σωστή τροχιά.


ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "Ζ"
24/2/2017

Πηγή: http://spitha-markopoulo.blogspot.gr/2017/02/anakoin.html

Σχόλια

  1. Θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ συναγωνιστες.!!
    Με τον ΜΙΚΗ μπροσταρη και εμεις απο ατσαλι!!
    ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απολύτως. Από δω και πέρα γραμμή σταθερή και απαρασάλευτη με βάση τον πατριωτισμό και τον εθνικο-απελευθερωτικό χαρακτήρα του Αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αγώνας συνεχίζεται πάνω στις ίδιες θέσεις, πάνω στις ίδιες αρχές της Σπίθας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπίθα Νέας Ιωνίας "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ"5 Μαρτίου 2017 στις 1:36 μ.μ.

    Τα χτυπήματα που δέχτηκε (και δέχεται) το ΔΙΚΤΥΟ, ο Μίκης Θεοδωράκης και το blog Θεοδωρακισμός, αποδεικνύουν ότι ο αγώνας μας βρίσκεται σε σωστή τροχιά.

    Δεν το βάζουμε ποτέ κάτω! Μίκης = Η ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.