ΕΥΧΕΣ απ' τον ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΣΜΟ




Αγαπητοί αναγνώστες,

Ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες και σε όλους τους πολίτες του κόσμου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΥΓΕΙΑ! ΕΥΤΥΧΙΑ! 

Κυρίως όμως ευχόμαστε να σταματήσουν οι πολεμοι και οι διάφορες εχθροπραξίες μεταξύ κρατών και λαών που συμβαίνουν αυτήν την στιγμή σε διάφορα σημεία του πλανήτη! Η ΕΙΡΗΝΗ είναι το μέγιστο αγαθό για όλους και μόνο μέσα απο αυτήν θα επιτευχθεί η ευημερία και η πρόοδος για τους λαούς, αλλά και για την πατρίδα μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε απ' τα βάθη της καρδιάς μας όλους εσάς και τον καθέναν ξεχωριστά για την δύναμη που δίνετε στο ιστολόγιο ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΣΜΟΣ, το οποίο έσπασε το φράγμα των τετρακοσίων χιλιάδων προβολών σελίδας!

Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση και αγάπη για την καταπληκτική αυτή υπόθεση που λέγεται "σύμπαν Θεοδωράκη"...

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες, φίλους, συναγωνιστές απ' την ΣΠΙΘΑ και απλούς αναγνώστες, που ενδιαφέρονται και στηρίζουν το Θεοδωρακικό έργο.

Με θερμές ευχαριστίες προς όλους και κυρίως προς τον Μίκη Θεοδωράκη για την εμπιστοσύνη και την στήριξή που μας δείχνει όλο αυτό το διάστημα!

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού / Theodorakism


Σχόλια

  1. Ευχαριστούμε τους συντελεστές της ιστοσελίδας μας!
    Ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας πάντα ειρήνη στους λαούς και αγάπη! Μα η ειρήνη και η αγάπη είναι πράγματα για τα οποία πρέπει να αγωνίζεται κανείς με όλες του τις δυνάμεις χωρίς να αφήνεται στην καλοπέραση του εαυτού του, χωρίς να χαλαρώνει τις αρχές και τα πιστεύω του και να είναι ετοιμοπόλεμος ενάντια στο μίσος και τον εγωισμό!
    Στήριξη στη ζωή εμείς έχουμε μόνο τον Μίκη και την πρωταρχική του Σπίθα την οποία κανείς δεν είναι σε θέση να ξεπουλήσει ή να εκμεταλλευτεί για προσωπικό του συμφέρον!
    Σπίθα είναι η ζωή που μας προσφέρει ο Μίκης μας και τον ευχαριστούμε!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναστασία Βούλγαρη3 Ιανουαρίου 2017 στις 1:54 π.μ.

    Καλή χρονιά, με αγάπη, υγεία, δύναμη, πνεύμα θεοδωρακικό-τουτέστιν ανυπότακτο- και ψυχή ελληνική!
    ΥΓ: Ωραίο το νέο λογότυπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.