ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, στις 13:00, στην αίθουσα του 3ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Γεώργιος Κασιμάτης, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δικηγόρων Ελλάδος, η Νομική Επιτροπή Υπεράσπισης της περιουσίας του Ελληνικού λαού, η Πρωτοβουλία Πολιτών κατά της Υφαρπαγής της Δημόσιας Περιουσίας (ΑΝΤΙ-ΤΑΙΠΕΔ) και τα Κινήματα κατά της πώλησης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, του ΟΛΠ, των 14 αεροδρομίων, του Αστέρα Βουλιαγμένης κ.ά., ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό αγώνα και δίνουμε Συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσουμε διεξοδικά τον Ελληνικό λαό για την τελική υποθήκευση του συνόλου της χώρας που επισφραγίζεται με το τρίτο μνημόνιο.

Το καλοκαίρι που πέρασε υπογράφτηκε η πλέον επαχθής δανειακή σύμβαση (Γ’ Δανειακή Σύμβαση), η οποία χειροτέρεψε τη θέση του λαού και της χώρας μας, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη θέση των δανειστών.

Μεταξύ των απεχθέστατων, για τη ζωή των Ελλήνων, προβλεπομένων σ’ αυτήν τη Δανειακή Σύμβαση είναι και η μετατροπή του γνωστού πια σε όλους μας ΤΑΙΠΕΔ σε νέο υπερ-ταμείο υφαρπαγής της δημόσιας περιουσίας του Ελληνικού λαού. Μιας περιουσίας της οποίας είμαστε χρήστες και διαχειριστές και οφείλουμε να αξιοποιούμε και να παραδίδουμε ακέραιη στις επόμενες γενιές.

Παίρνουμε την πρωτοβουλία αρχικά να ενημερώσουμε αναλυτικά τον ελληνικό λαό και να τον καλέσουμε σε εγρήγορση, υπερασπιζόμενοι τη δημόσια περιουσία, ως ελάχιστη υποχρέωση σε όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την εθνική και λαϊκή κυριαρχία, αλλά και ως αδιαπραγμάτευτο χρέος απέναντι στις επόμενες γενιές, στις οποίες επ’ ουδενί δεν μας επιτρέπεται να παραδώσουμε μια χώρα «κουφάρι».


Σχόλια