Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

"Αλέξης Ζορμπάς - το μπαλέτο" στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!Το Πολιτιστικό Σωματείο «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος» παρουσιάζει τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το εμβληματικό συμφωνικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη «Αλέξης Ζορμπάς - το μπαλέτο» με τη συμμετοχή της Brucknerhor από το Linz της Αυστριας, σε διδασκαλία Sigurd Hennemann, των χορωδιών "Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος" Θεσσαλονίκης σε διδασκαλία Χρυσόστομου Σταμούλη (Μεικτή Χορωδία) και Ιωσηφίνας Κατωφλίδου (Παιδική Χορωδία), τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης , σολίστ τη μετζοσοπράνο Έλσα Γιαννουλίδου και τον Γιώργο Καραμφίλη στο μπουζούκι. Διευθύνει ο Κωνσταντίνος Δημηνάκης.

Η ίδια συναυλία δόθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής του Linz της Αυστρίας, αλλά με τη συμμετοχή της Orpheus Kammerorchester Wien, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Έλσα Γιαννουλίδου, μεσόφωνος
Γιώργος Καραμφίλης, μπουζούκι

Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης
Μουσική Διεύθυνση: Κωνσταντίνος Δημηνάκης

Χορωδία Brucknerhor Linz
Μουσική Διδασκαλία Χορωδίας: Sigurd Hennemann
Μικτή Χορωδία Νέων "Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος"
Μουσική Διδασκαλία Χορωδίας: Χρυσόστομος Σταμούλης
Παιδική Χορωδία "Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος"
Μουσική Διδασκαλία Χορωδίας: Ιωσηφίνα Κατωφλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.