Η ΠΑΤΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ! (φωτο)



Δείτε επίσης την αναγγελία της εκδήλωσης: 
Εκδήλωση – Αφιέρωμα «Μίκης Θεοδωράκης 90 Χρόνια Μελωδίας & Ιστορίας» στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Στις 15 Ιανουαρίου, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Παν/μίου Πατρών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εκδήλωση – Αφιέρωμα “Μίκης Θεοδωράκης 90 Χρόνια Μελωδίας & Ιστορίας” των Αρσακείων Σχολείων Πατρών, με αφορμή επίσης και τη συμπλήρωση 180 χρόνων Παιδείας τής Φ.Ε.

Στην εκδήλωση εκτός από τους 160 μαθητές των Αρσάκειων Σχολείων, αλλά και αποφοίτους που συμμετείχαν στη Χορωδία και στα δρώμενα, το "παρών" έδωσε και η απόφοιτος των Σχολείων σολίστ mezzosoprano – conductor κ. Φωτεινή Σαμαρά.


Η χορωδία συνοδεύτηκε από το Σύνολο Μουσικής Δημιουργίας «Ευήκοον Μέλος», ενώ η πρόσκληση και η αφίσα τής εκδήλωσης βασίστηκε σε έργο τού Αρτινού ζωγράφου – εκπαιδευτικού Γιάννη Στούμπου. Τα έργα του, εμπνευσμένα από τη ζωή και το έργο τού Μίκη Θεοδωράκη εκτέθηκαν την ημέρα τής εκδήλωσης στον χώρο υποδοχής τού Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου τού Πανεπιστημίου Πατρών.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι από το προφίλ στο φέισμπουκ του Γιάννη Στούμπου, φίλου του ιστολογίου μας, αλλά και από το επίσημο κάλεσμα της εκδήλωσης στο φέισμπουκ!





Η mezzosoprano – conductor Φωτεινή Σαμαρά
  
Κατάμεστη η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πανεπ. Πατρών
Το φινάλε της εκδήλωσης

Αριστερά, ο Ζωγράφος Γιάννης Στούμπος

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο της εκδήλωσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του φέισμπουκ, στο κάτωθι λινκ:

https://www.facebook.com/events/126476857724098/?action_history=null&source=108&fref=nf 

Σχόλια