Γράφει ο ...Σπινθήρας: Ξεσηκωθείτε, έβρισαν τον πρωθυπουργό!

Ξεσηκωθείτε Έλληνες! Προσέβαλλαν τον πρωθυπουργό μας! Εδώ και τώρα εθνική ομοψυχία! Όχι και ηλίθιος ο Alexis Τσίπρας κε Σόιμπλε!

Είμαστε σοβαροί ρε σεις;

Μήπως ο Τσίπρας δεν έχει δώσει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να του μιλάνε έτσι τα αφεντικά του; Αφού αυτός έκανε τον νταή, κορόιδεψε τον Λαό και μετά τον πρόδωσε! Ή φανερώσου κε Alexis από την αρχή τι είσαι, ή πήγαινε μέχρι τέλος και δείξε τι αξίζεις. Αν αξίζεις.

Από την στιγμή που προσκύνησες τους "Σόιμπλε", αγνοώντας το 70% του Λαού σου, τότε λάβε την συμπεριφορά που αξίζεις. ΕΣΥ είχες την ευκαιρία να στείλεις τον Σόιμπλε από εκεί που ήρθε. Ο Λαός το έκανε στο μέτρο που μπορούσε. Εσύ λιποψύχησες, όχι εμείς! Ας έστελνες λοιπόν τον Σόιμπλε και τον κάθε Σόιμπλε από εκεί που’ ρθε, και ας καταστρεφόμασταν μετά, με ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ όμως, όχι επειδή το ήθελαν οι Μεγάλες Δυνάμεις. Ή πάλι, να ορθοποδούσαμε και να βελτιωνόμασταν αν ήμασταν ικανοί. Αυτό σημαίνει Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία. Το δικαίωμα να καταστραφώ επειδή εγώ είμαι ανίκανος, όχι επειδή με καταστρέφουν άλλοι με το έτσι θέλω.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πλέον! Φωνάξτε το!

Τρία ζητούμενα κυριαρχούν στην Κοινωνία του σήμερα:

Η Εθνική Ανεξαρτησία, η Ειρήνη και ο Αντιφασιστικός Αγώνας!

Όταν λοιπόν Alexis δεν έχεις τα κότσια να πας την Αντίσταση μέχρι τέλους, δεν κάνεις για το τιμόνι χώρας. Ούτε για τιμόνι ποδηλάτου κάνεις κε Alexis. Εκμεταλλεύεσαι έναν ολόκληρο Λαό για τον δικό σου καιροσκοπισμό και τα χατίρια αυτών που οδηγούν μία Κοινωνία σε 10,000 αυτοκτονίες, 3 εκατ. άνεργους και χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε λουκέτα, νέους που στερούνται κάθε οράματος, κάθε ονείρου και προοπτικής και μεταναστεύουν εν έτει 2016. 

Τίποτα το περίεργο λοιπόν, όταν ο Αφέντης λέει τον δούλο ηλίθιο... Ιδιαίτερα δε, όταν δεν είναι απλά δούλος, αλλά εθελόδουλος!

Εδώ έρχεται και η δική μας ευθύνη όμως… Διότι, δεν υπάρχει πιο σωστή φράση για τους Έλληνες των τελευταίων αιώνων, από αυτή του Μίκη: 

«Ο Έλληνας, με τους καλούς καλλίτερος και με τους κακούς χειρότερος!». 

Έρχεται λοιπόν ο Μίκης να επιβεβαιώσει την παροιμία που λέει πως είναι προτιμότερο να ηγείται ένας Λέοντας ενός στρατού προβάτων, παρά ένα πρόβατο, ενός στρατού λεόντων! Ναι, οι Έλληνες ήταν έτοιμοι να παλέψουν υπό την καθοδήγηση ενός πατριώτη, ριζοσπάστη κυβερνήτη, που θα στεκόταν δίπλα του και θα βροντοφώναζε μαζί του «ΟΧΙ»! Τώρα όμως που ο βασιλιάς αποδείχθηκε γυμνός, οι Έλληνες δεν έχουμε την συνειδητοποίηση (να πως πληρώνεται η κατηφόρα της Παιδείας τόσα χρόνια) να δράσουμε μόνοι μας. Να ενωθούμε μακριά από αυτά που μας χωρίζουν και να χτυπήσουμε μετωπικά τους απέναντι. Όχι για το Κόμμα ή την καρέκλα που εξασφαλίσαμε στον «αριστερό» θείο μας (το ακούσαμε κι αυτό!), αλλά για το μέλλον μας. Για το μέλλον της ριμάδας αυτής πατρίδας, των παιδιών μας και των εγγονών μας. Των αγέννητων. Για τον Πολιτισμό που μπορεί να εμπνεύσει και να ξεσηκώσει και τους άλλους Λαούς, όπως έγινε στο πρόσφατο παρελθόν. 

Αυτές τις σκέψεις οφείλουμε να κάνουμε καθημερινά. Να σκεφτόμαστε και να προβληματιζόμαστε. Να κλειδώνουμε τις αισθήσεις μας μακριά από τα τηλεοπτικά, μουσικά, πολιτικά, κοινωνικά σκουπίδια. Και θα έρθει η «φώτιση»… Μην το υποτιμάτε το ανθρώπινο μυαλό! Και η φώτιση υπάρχει και είναι στιγμιαία! Αλλιώς δεν θα ήταν φώτιση!

Δεύτερο άρθρο που καταλήγει με το Φως… Έτσι είναι όμως, αυτό που σου λείπει λαχταράς!

Ο Σπινθήρας
info@theodorakism.gr

Σχόλια