Όταν ο Μίκης συγκινείται, συγκινείται μαζί του και όλη η Ελλάδα! (video)

https://www.facebook.com/SofiaManousakiOfficial/videos/926972214054072/
Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να μεταφερθείτε στον λογαριασμό της Σοφίας Μανουσάκη στο Facebook και να δείτε το βίντεο
Ένα ξεχωριστό δώρο προς όλους μας έκανε η νεαρή Σοφία Μανουσάκη, "μούσα" του Στέφανου Κορκολή εδώ και δύο χρόνια, "ανεβάζοντας" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στιγμιότυπα από πρόσφατη συνάντησή της με τον Μίκη Θεοδωράκη!

Στο βίντεο διακρίνεται η 20χρονη ερμηνεύτρια να τραγουδά το "Δρόμοι Παλιοί" (Στίχοι: Μανώλης Αναγνωστάκης), υπό τον ήχο του εξαιρετικού Στέφανου Κορκολή στο πιάνο και πλάι της ο Μίκης Θεοδωράκης να τη διευθύνει, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος: "Όπως διηύθηνα κάποτε τη Μαρία (σ.σ. Φαραντούρη) και τον Μπιθικώτση"!

Το video ήδη έχει πάνω από 6.000 θεάσεις μέσα σε μόλις 10 ώρες απ' την στιγμή που ανέβηκε στην δημοσιότητα!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Σοφία Μανουσάκη για αυτό το δημόσιο "δώρο" που μας προσέφερε, της ευχόμαστε καλή δύναμη και καλό κουράγιο, διότι η αγκαλιά του Μίκη στο τέλος του βίντεο, της "φόρτωσε" ένα μεγάλο βάρος, που από νωρίς καλείται η ταλαντούχα Χανιώτισσα να σηκώσει, για το καλό του ελληνικού τραγουδιού και Πολιτισμού...

Όταν υπάρχουν νέοι καλλιτέχνες σαν την Σοφία Μανουσάκη και περιβάλλουν με τέτοια αγάπη και αφοσίωση το έργο του Μίκη Θεοδωράκη και τον ίδιο, αυτό αποδεικνύει ότι ο πολιτισμός στην Ελλάδα δεν είναι μια τελειωμένη υπόθεση! Και αυτό μας κάνει να ελπίζουμε και να αισιοδοξούμε για το μέλλον!

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού/Theodorakism



Παρακολουθήστε το βίντεο από το youtube:



Σχόλια

  1. Eνημερώνουμε οτι το video έχει υπερβεί τις 18.000 προβολές στο FB! Και αυτό μόλις μέσα σε 2 μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sofia Manousaki (σχόλιο στο Facebook)18 Σεπτεμβρίου 2015 στις 1:45 μ.μ.

    Κύριε Θεοδωράκη μου χαρισατε το ομορφότερο δώρο της ζωής μου.
    Σας ευγνωμονώ και σας αγαπώ πολύ.
    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Anastasia Voulgari (σχόλιο στο Facebook)18 Σεπτεμβρίου 2015 στις 2:57 μ.μ.

    Σοφία, αγαπημένη Σοφία, είσαι μεγάλη τραγουδίστρια! Δεν υπάρχει γραπτός λόγος ικανός να περιγράψει τί αισθάνομαι βλέποντας τον Μίκη να σε διευθύνει και να συγκινείται. Ένα μόνο μπορώ να γράψω: "να'ναι όλ΄αναστημένα". Κι εσύ Σοφάκι τα ανέστησες όλα! Μου δίνεις ελπίδες για το μέλλον του πολιτισμού στην πατρίδα μου. Άξια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mariliza Papadouri Michaloudi (σχόλιο στο Facebook)18 Σεπτεμβρίου 2015 στις 2:58 μ.μ.

    Τρεις τοσο αγαπημενοι μου ανθρωποι μαζι , στο στοιχειο τους , μακρυα απο αυτον τον κοσμο . . . Τα τυλιξε ολα η Αρμονια και η Αγαπη ! Ποσα ωραια ακομα θα φερουν αυτες οι συναντησεις ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γαβριλης Ιστικοπουλος (σχόλιο στο Facebook)18 Σεπτεμβρίου 2015 στις 2:59 μ.μ.

    Ωωωω πόσο σας ευχαριστώ που το έζησα και θα το ζω αιώνια!!!
    Sofia Manousaki - Stefanos Korkolis, ανοίξατε τον Ουρανό ανάποδα να πιει νερό ο Ήλιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Angello Gabriel Ioakimides (σχόλιο στο Facebook)18 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:00 μ.μ.

    Βασικό να μην ξεχνάμε την σημασία της τέχνης, της ουσίας της, της γενεσιουργού της αιτίας. Όσο φθαρτοί και να είμαστε, οι στιγμιαίες δημιουργίες, διαχέουν συναισθήματα. Και με το να μοιραζόμαστε, λειτουργούμε σαν σύστημα. "Μοιρασμένη χαρά διπλή χαρά, μοιρασμένη λύπη μισή λύπη". Κύριε Θεοδωράκη, Κύριε Κορκολή, Κυρία Μανουσάκη, σας ευχαριστούμε που μας θυμίζετε που ανήκουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανίκος Παναγιώτου (σχόλιο στο Facebook)18 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:04 μ.μ.

    Πρώτη φορά ακούω την τραγουδίστρια. Εκτός απο την ωραία φωνή, δείχνει και μια σεμνότητα, που μόνο στους πραγματικά ταλαντούχους ανθρώπους συνανατάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kostantinos Doukas (σχόλιο στο Facebook)18 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:05 μ.μ.

    Υπέροχο, ανθρώπινο, τα λόγια και η συγκίνηση του τεράστιου Μίκη σε ένα τόσο νέο άνθρωπο όπως η Σοφία, τι άλλο; !!!!no comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Katerina Apostolidou (σχόλιο στο Facebook)18 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:06 μ.μ.

    Οσο "ψηλα" κι αν ανεβεις....μην ξεχασεις ποτε απο που ξεκινησες και ποιοι ηταν οι Δασκαλοι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.