Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ “Ζ”

Τα μέλη της ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ “Ζ” (ενταγμένη στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α) δηλώνουμε παρόντες στο νέο κάλεσμα που απηύθυνε ο Μίκης Θεοδωράκης για το νέο ξεκίνημα της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ. Ούτως ή άλλως, η Σπίθα Μαρκοπούλου «Ζ» δεν έσβησε ποτέ…

Καλούμε κάθε Μαρκοπουλιώτη και Μαρκοπουλιώτισσα, κάθε Μεσογείτη και Μεσογείτισσα να στηρίξει τη προσπάθειά μας για Διαφώτιση των συμπολιτών μας, Αλληλεγγύη και διαρκή Αγώνα «χτισίματος» ενός Μετώπου ικανού να γκρεμίσει τα σχέδια αυτών που μας θέλουν διασπασμένους υπό τον φόβο και τη τρομοκρατία ενός παράνομου χρέους.

Οι επερχόμενες εκλογές της 20ης του Σεπτεμβρη, αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά τον ρόλο του σάπιου πολιτικού Συστήματος στη χώρα και την ύπαρξη της πολιτικής αμαξοστοιχίας με τη μηχανή και τα βαγόνια της, που κινείται πάνω σε ράγες τη πορεία των οποίων άλλοι έχουν προδιαγράψει. Άμεσος στόχος της Σπίθας μας είναι η προσπάθεια δημιουργίας και στήριξης ενός Μετώπου που θα διαλύσει τις υπάρχουσες ράγες και θα χτίσει άλλες, προς μια άλλη κατεύθυνση, πατριωτική και απελευθερωτική.

Καλούμε άπαντες να αφήσουν τις αυταπάτες και τους εκλογικούς Αγώνες σε «στημένες» με Δημοκρατικό μανδύα διαδικασίες και να στηρίξουν τους κοινωνικούς μας Αγώνες, την Αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται και την στήριξη με κάθε τρόπο στον λαβωμένο τομέα του Πολιτισμού.

Το Παλλαϊκό, Πατριωτικό και Αντιμνημονιακό Μέτωπο πρέπει να δημιουργηθεί άμεσα και να στερεωθεί, για να διεκδικήσει πραγματικά επιτέλους το Όραμα της Εθνικής Ανεξαρτησίας μας. Ζητούμενο από το 1821 μέχρι σήμερα…

Οι στόχοι της ΣΠΙΘΑΣ είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ –
ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ –
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ “Ζ”
28 Αυγούστου 2015Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.