Γράφει ο ...Σπινθήρας: ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (διαδικτύου)

Διανύουμε προεκλογική περίοδο, κι ας μην έχουν ανακυρηχθεί επίσημα εκλογές! Το καλό πράγμα αργεί να γέννει άλλωστε...

Από τα εκατοντάδες σοβαρά, βαρύγδουπα πολιτικά κείμενα που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, σήμερα αποφάσισα να αναδημοσιεύσω ένα κείμενο φίλου του Θεοδωρακισμού, του Kostas Papazoulos. Ας μου επιτρέψει τη "κλοπή"...


Ο Σπινθήρας

Εύστοχο σκίτσο του Μαραγκού
 
ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ολα τα πειραματόζωα της "ελευθερης αγοράς" και της "κοινωνικής δικαιοσύνης" παρακαλούνται να προσέλθουν στις κάλπες. Το πείραμα συνεχίζεται.

Οι Δεξιοί ψηφοφόροι απαγορεύεται να ερχονται σε επαφή με Αριστερούς αιθεροβάμωνες καταστροφείς της αγοράς, ενώ οι Αριστεροί πρέπει να κόψουν παρτίδες με τους Δεξιούς εκμεταλευτές της εργατιάς και των τίμιων αγώνων του λαού.

Παρακαλούνται οι Κρατικοί υπάληλοι όπως ενημερωθούν από τους Συνδικαλιστές του κλάδου τους και να μην συνδιαλέγονται με τους πτωχούς ιδιωτικούς εργαζόμενους, ούτε να δείχνουν την συμπόνια τους σε αυτούς τους αποτυχημένους. 

Καθώς και οι του Ιδιωτικού Τομέα να δράσουν δυναμικά προσφέροντας εθελοντικά και σε καθημερινή βάση τον υπερωριακό τους χρόνο στα χειμαζόμενα από την κρίση αφεντικά τους. 


Τέλος έκληση προς τους ανέργους και τους συμπαθεις κατεστραμένους αυτοαπασχολούμενους να λάβουν έγκαιρα τα ψευτοεπιδόματά τους και τις κάρτες σίτισης τους διότι χωρτασμένοι θα κληθούν στο νέο κάλεσμα μας για την νέα επανάσταση του Σαββατοκύριακου. 

Συνιστούμε την συνεχή επαφή και ενημέρωσή σας από τα ΜΜΕ.

Οι πολιτικές συζητησεις και ομιλίες πολιτικών αρχηγών δεν κρίνεται υποχρεωτικό να παρακολουθούνται, όμως τα αποτελέσματα των δημοσιοποιημένων δημοσκοπήσεων είναι αναγκαίο να τα γνωρίζουν όλοι.


Κατά την ημέρα των εκλογών οι πολίτες που συμμετέχουν στο πείραμα καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες με υψηλό Εθνικό και Δημοκρατικό φρόνημα για να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους με ομαλότητα σ' αυτή την "γιορτή της Δημοκρατίας". 


Εκείνοι που θα απέχουν και θα πίνουν φραπέδες ή θα χλευάζουν το ιερό δικαίωμα των πολιτών θα είναι ανευθυνοι, απολίτικοι, αναρχικοί, περιθωριακοί ,εγωπαθείς, και τους ενγράφουμε εις τα Μέζεά μας.

Εγγυόμαστε το αδιάβλητο της διαδικασίας των εκλογών και δεσμευόμαστε πως θα είμαστε νικητές ξανά (και για πάντα).


Καληνύχτα σας και ευχαριστούμε,
είμαστε σίγουροι πως δεν θα μας απογοητευσετε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (...and friends: Τραπεζίτες, Εφοπλιστές Εργολάβοι, Εκδότες, Καρτέλ Τροφίμων-Καυσίμων, Showbizz, Καναλάρχες, Αθλ.Παράγοντες κ.α.)

Σχόλια