Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Το αφεντικό της χώρας - του Όθωνα Ιακωβίδη

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης 

Οι επικείμενες εκλογές, δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτε απολύτως στη ρημαζόμενη Ελληνική κοινωνία.

Τουναντίον, θα επιδεινώσουν την παραπαίουσα Οικονομία, ρημάζοντας επανωτά και διασταυρούμενα την αγορά που ήδη βαριανασαίνει θανάσιμα, σε μία ανηφόρα πρωτοφανούς κούρασης και ξηρασίας, με πλήρη έλλειψη ρευστότητας...

Στο πολιτικό σκηνικό, όλα θα παραμείνουν ακριβώς όπως είναι, εδώ και πέντε χρόνια:

Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΣΥΡΙΖΑ το λένε τώρα) θα συνεχίσει να συγκυβερνά τη Χώρα (για λογαριασμό των “Προστατών” της και όχι των Πολιτών της) , με τη σθεναρή στήριξη της Νεοφιλελεύθερης “Δεξιάς Παράταξης” και με τις ανάλογες, γνωστές και άκρως Νεοφιλελεύθερες, συνταγές των κατοχικών δυνάμεων των “Δανειστών”.

Ο “φασισμός των ροπαλοφόρων” θα συνεχίσει να προσπαθεί να ξεγελάσει και να ψαρέψει απελπισμένους Έλληνες και Ελληνίδες με αισθήματα πατριωτισμού και το ΚΚΕ θα συνεχίσει το ασφαλές στρογγυλοκάθισμά του στα κλούβια αυγά του που, εξυπακούεται, ποτέ δεν πρόκειται να βγάλουν κλωσσόπουλα.

Οι δήθεν δικαιολογίες που διατυμπανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για ανάγκη δημοκρατικής νωπής εντολής, απευθύνονται μόνον σε χαχόλους κομματικούς υπνωτισμένους, που δεν είδαν και δεν κατάλαβαν πως η νωπή εντολή του ΟΧΙ των 2/3 των ψηφοφόρων, πνίγηκε στο φλέγμα του ενδοτικού ΝΑΙ μέσα σ' εκείνη τη “νύχτα των μεγάλων μαχαιριών” που, μαζί με το “κεφάλι” του Βαρουφάκη που “έπεσε”, ευνουχίστηκε εγκληματικά και επιδεικτικά και η Δημοκρατία, στην Ελλάδα!

Τη στραγγάλισαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (το καθεστώς πολιτικό σύστημα) ενωμένοι σε ένα ντελίριουμ “Εθνικής συσπείρωσης” της Ολιγαρχίας των δωσιλόγων, μπροστά στον Πρόεδρο της “Δημοκρατίας”, ο οποίος έδεσε τον σάκκο με το πτώμα της, τον σφράγισε (σύμφωνα με το Προεδρικό Πρωτόκολλο) και τον πέταξε στη θάλασσα, χωρίς να πεί λέξη για το φρικτό έγκλημα!...

Απευθύνονται σ' αυτούς που, μέχρι χθές, θεωρούσαν τα Μνημόνια εγκληματικά και σήμερα τα θεωρούν ευλογία Θεού, αφού τα ευλόγησε ο Τσίπρας! Αυτός, που τόσο κουράστηκε να μη τα υπογράψει, που (όπως μας είπε) εκβιάστηκε να τα αποδεχθεί, τώρα θέλει διακαώς να τα υπηρετήσει και να εκτελέσει τους επαχθείς (όπως ο ίδιος λέει) όρους τους!...

Και δεν θέλει να μοιραστεί με άλλους αυτή τη δόξα, ως άλλος Άδωνις Γεωργιάδης! Θέλει και ζητά αυτοδυναμία για να επιβάλλει μόνος του, το παλληκάρι, τους σωτήριους τώρα, όρους τους....

Οι γελοιότητες αυτές θα ήταν για γέλια σε κάποια θεατρική παράσταση, αν δεν ήταν τόσο τραγικές οι κοινωνικές συνέπειες αυτών των ανερμάτιστων πολιτικών πράξεων που αποτελούν την αδιάψευστη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ "ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ".

Μετά την προσχώρηση και των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στις ήδη διαπιστευμένες Μνημονιακές/δωσιλογικές δυνάμεις των ΝΔ, Πα.Σο.Κ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, ΛΕΒΕΝΤΗ, ΤΕΛΕΙΑ, το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα, το μόνο που θα κάνει θα είναι το να κατοχυρώσει τη ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ με κυβέρνηση και αντιπολίτευση, Μνημονιακή!

Αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται οι εκλογές αυτές!

Η πραγματικότητα αυτή εκφράστηκε και από την Άγγελα Μέρκελ, την προϊσταμένη τής δύναμης που κινεί τα νήματα των Ελληνικών μαριονετών, η οποία, ταυτόχρονα με την άδεια που έδωσε για να γίνουν εκλογές στο “Προτεκτοράτο Ελλάς”, δήλωσε ευθαρσώς: "Θα έχουμε περισσότερη σταθερότητα, μέσω της νέας κυβέρνησης".

Τί δεν κατάλαβες συμπολίτη ψηφοφόρε του Δημοψηφίσματος του ΟΧΙ , που (με ηλίθιες, δήθεν αντιθέσεις μεταξύ τους) σε "φτιάχνουν" και σε ετοιμάζουν να πείς ΝΑΙ, με πλάγιο τρόπο, ψηφίζοντας κάποιο από αυτά τα κόμματα τού ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο μόνος Έλληνας που μπορεί να στηθεί μόνος του απέναντι σε όλους αυτούς και να τους νικήσει, σταθερός όπως πάντα στις απόψεις του και, έχοντας προβλέψει με εκπληκτική ακρίβεια τις εξελίξεις που ζούμε σήμερα, ορθώνει πάλι το ανάστημά του και ζητά από τον Λαό να μην απελπιστεί, διότι η δυνατότητα δραπέτευσής του από την αιχμαλωσία του, δεν έχει χαθεί, όπως θέλει να μας κάνει να πιστεύουμε, το καθεστώς (ενδυναμωμένο τώρα και με τον ενδοτισμό και της “Αριστεράς”).

Το αφεντικό της Χώρας, δεν είναι ούτε η “Αριστερά”, ούτε η “Δεξιά”, ούτε το “Κέντρο”.

Το αφεντικό της Χώρας, είμαστε εμείς, οι ακαπίστρωτοι και ελευθερόφρονες πολίτες της.

Και θα το δείξουμε!...
Έρχεται, φθάνει η ώρα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.