ΕΠΙΣΤΟΛΗ της ΣΠΙΘΑΣ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ - Α.Ρ.Η.Σ στον ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΣΜΟ

Προδομένος λαός
Από την Σπίθα Αττικού Άλσους – Α.Ρ.Η.Σ.


Ο Μίκης μας έλεγε ότι ο λαός είναι «άγραφο χαρτί».  Τον αποκαλούσε με αυτόν τον χαρακτηρισμό, επειδή τον υπεραγαπά και υπερεκτιμά.

Στην πραγματικότητα όμως, ο λαός αποτελεί «καμμένο χαρτί». Αυτοπυρπολημένο..

Ένας λαός, ο οποίος τιμά τους δημαγωγούς στους οποίους αρέσκεται. Άγεται, φέρεται και είναι απρόβλεπτος με τις αψυχολόγητες ενέργειές του και τον παρορμητισμό του.

Πιστεύει στα ψέμματα, τα μετατρέπει σε ελπίδες, κινείται και μετακινείται μαζικώς, του φταίνε πάντοτε οι ξένοι.  Ποτέ ο ίδιος, δεν αναλαμβάνει ευθύνες.  Τις ευθύνες της επιλογής του, των πράξεών του..

Η ιστοσελίδα του Θεοδωρακισμού, προβάλλει τις ιδέες, το έργο, τα κείμενα και την διαχρονική, αληθινή σοφία και διορατικότητα, του Μεγάλου Μίκη.

Όμως, ο λαός, δεν ξεφυλλίζει ούτε μίκυ μάους..  Δεν τον έχει βοηθήσει η Ιστορία, διότι απλώς την αγνοεί..

Πώς θα αλλάξει την τύχη του;  Χορεύοντας προσκυνημένος στο Σύνταγμα, με Ο Χ Ι χωρίς κανένα αντίκρυσμα; κανέναν αντίκτυπο; 

Γιατί με Ο Χ Ι, ο λαός δεν θέλει φόρους, μέτρα.   Δεν διαδηλώνει για την πατρίδα του αλλά για την τσέπη του.. «Ας μην έχουμε πατρίδα, αλλά τουλάχιστον ένα πιάτο φαγητό»..

Οι «ηγέτες» που επιλέγει, ενδιαφέρονται μόνον για δημοτικότητα..

Ο Μίκης και η ΣΠΙΘΑ, είχαν προβλέψει την παρούσα εικόνα στην χώρα μας. Μία κυβέρνηση, υποτίθεται αριστερή, η οποία σε 6 μήνες άδειασε τα ταμεία των Δήμων και των Περιφερειών, Νοσοκομείων και Δημοσίων Ιδρυμάτων, για να πληρώνει το ΔΝΤ και τα δάνεια..

Έναν πρωθυπουργό, ο οποίος στην εκπνοή της προθεσμίας για συμφωνία, δειλιάζοντας να αναλάβει τις ευθύνες του προχώρησε σε δημοψήφισμα, το οποίο στην συνέχεια αγνόησε και επειδή για δεύτερη φορά δεν μπορούσε να αναλάβει τις ευθύνες του, ζήτησε από την Βουλή, να εξουσιοδοτήσει μόνον μία υπογραφή για συμφωνία, του νέου υπουργού οικονομικών, κ. Τσακαλώτου.

Δηλαδή, έπραξε κατά τα πρότυπα του ΓΑΠ, ο οποίος έβαλε τον τότε υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου να υπογράψει μόνος του το κατάπτυστο ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 της υποδούλωσής μας το 2010.  

Το 2011 ο σημερινός πρωθυπουργός, παρέστη στην ομιλία του Μίκη στο Ελληνικό, καθήμενος μάλιστα δίπλα του, στην συναυλία που ακολούθησε. Τίποτε από την λάμψη και την σοφία του δεν πήρε όμως, παρά μόνον μελλοντικές ψήφους Σπιθιστών.. αυτό δηλαδή, που τον ενδιέφερε..  

Για να φτάσουμε στο αναμενόμενο σημερινό αδιέξοδο, να μας «βάζουν τα δυο πόδια σε ένα παππούτσι» και να μας απαξιούν εντελώς..

Ο λαός προδόθηκε και τα έχει χαμένα..

Η θλίψη κυριαρχεί σε όλα τα πρόσωπα του ΝΑΙ, του ΟΧΙ, της αποχής, του άκυρου και του λευκού.  Σε όλους τους Έλληνες..

Τα παιδιά του ΟΧΙ, κατηγορούν τις μάνες τους γιατί θέλουν Ευρώ και όχι δραχμή..

Οι ασθενείς του ΝΑΙ, τρέμουν  για την επικείμενη έλλειψη φαρμάκων και υλικών στα ήδη διαλυμένα νοσοκομεία..

Άλλοι φοβούνται τον ΦΠΑ που έρχεται, ενώ σε λίγο δεν θα έχουν κανένα εισόδημα για να φορολογηθεί..

Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ήθελαν μία Ελλάδα καλλίτερη, δεν ξέρω σε τι στηρίζονταν..

Οι σκεπτόμενοι άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι στο κοπάδι που αποφασίζει για εκείνους και διακρίνουν άπραγοι την παντελή σήψη του πολιτικού συστήματος.

Ας μην περιμένουμε τίποτε και από κανέναν.  Είναι προσωπική η μάχη και ο αγώνας πλέον.

«..Κι όλες της γης οι οχιές, δαγκώνουν τα σπλάγχνα μου»..

Α.Ρ.Η.Σ.
12 Ιουλίου, 2015

Σχόλια

  1. Στις 23 Φεβρουαρίου εγραφα σε ένα σχολιο μου στην ιστοσελιδα σας ότι «Ο χθεσινος “ECONOMIST”, δημοσιεύει ένα σημαντικό άρθρο,οπου ωμά και καθαρα,δειχνει την ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ πορεια της κυβερνησης .Στα τελη του τριμηνου-καπου τελη Μαιου,νομιζω- η Ελλαδα θα παη ως ικετης στη Γερμανια και τους υποτακτικους της (κατα κοσμον ΕΕ) και θα προτεινει το ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ητοι τα μετρα που ηταν ετοιμοι να παρουν ο Σαμαρας με το Βενιζελο. Ισως δε και ακομη χειροτερα,[…]»
    Την τελευταια εβδοιμαδα,ο - υπο προθεσμια πλεον- πρωθυπουργος,εσπευσε πανικοβλητος να δηλωση για να καθησυχάση τους «δανειστες» -ητοι τους διεθνεις τραπεζιτες-τοκογλυφους- ότι ταχα "το ΟΧΙ δεν σημαινε εντολη για ρηξη"Και συμπληρωνε απολογουμενος στους ιδιους –μεσω των πολιτικων υπαλληλων τους- την επομενη στις Βρυξελλες"είμαι καθαρος,ΔΕΝ εχω κανενα άλλο σχεδιο"(εκτος από την παση θυσια παραμονή σε ευρω,ευρωζωνη-δεν το ειπε,αλλα προκυπτει αμεσως από την φραση αυτή) Εάν ειχε την παραμικρη εθνικη ευθιξία και επιγνωση ,όταν εκει,δημόσια πλεον, στο προσωπο του χλευαζοταν και απειλούνταν ο ελληνικος λαός από τους αποικιοκρατες υπαλληλισκους των Τραπεζιτων,θα αποχωρουσε αμεσως από την «συνοδο» της δηθεν Ευρω- «Βουλης» (δεν είναι ειδος Βουλης) και δεν θα καθοταν να δεχεται τις προσβολες των αλητών αυτων χασκογελώντας -. Απέδειξε ετσι ότι είναι ανάξιος να εκπροσωπή τη χωρα,ότι είναι ενας κατασκευασμένος –κατά τα προτυπα των πρωιναδικων και της σώου-μπιζνες -ανερμάτιστος δήθεν ηγέτης. Καποτε θα γινη γνωστο ελπιζω ποιοι ειχαν την ευθυνη για την προώθηση ενός τετοιου τυχαρπαστου ατομου στην ηγεσια του Συριζα,και αυτων οι ευθυνες είναι κατά πολύ βαρυτερες από τις δικες του.
    Το ότι παραβιαζει το Συνταγμα με την «ψηφοφορια» του Σαββατου,οπου ανατρεπει τη βουληση του λαου που εκφραστηκε με το ΟΧΙ στο δημοψηφισμα και ετοιμαζεται να προχωρηση σε τριτο Μνημονιο-ητοι προδοσια της χωρας,απλώς επιβεβαιώνουν τα ανωτερω. Και αυτος και οι συνεργατες του , εχουν ,εκτος από πολιτικες,και ποινικες ευθυνες, που είναι απαραγραπτες,διοτι παραβιαζουν την αρχη της Λαικης Κυριαρχιας,ητοι συνιστουν πραξικοπημα,που οσες ψηφους και αν λαβη, επειδη αποτελει πραξη εσχατης προδοσιας και προδοσιας της χωρας, δεν νομιμοποιείται,ουτε με κοινοβουλευτικη πλειοψηφια.
    Χρηστος Παρισης ,Aθήνα, jfr23tb@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.