Περί τσαρλατάνων ηγεμονίσκων



Ένας ασήμαντος ηγεμονίσκος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς - που μάλιστα στο παρελθόν δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη αλλά και στον ίδιον -  επισκέφθηκε “από σπόντα” τον Μίκη Θεοδωράκη τις προάλλες και έκτοτε έχει αρχίσει στο διαδίκτυο και σε ραδιοφωνικά μέσα ένα γαϊτανάκι φτηνών κομματικών εντυπώσεων και στρεβλών διαδόσεων για το τι ειπώθηκε στην ιδιωτική αυτή συνάντηση, με αποκλειστικό σκοπό το ίδιον κομματικό και πολιτικό όφελος και την φτηνή σπέκουλα.

Ένα σχόλιο γι' αυτό και μόνο: Οι απόψεις του Μίκη Θεοδωράκη εκφράζονται μέσα απ' την επίσημη αρθρογραφία, παρεμβάσεις και σχολιασμό του ίδιου, όπως αυτά εμπεριέχονται στην επίσημη ιστοσελίδα του http://www.mikistheodorakis.gr/, αλλά ενίοτε και στον παρόν ιστολόγιο.

Οποιοσδήποτε ανώνυμος ή επώνυμος τον επικαλείται δημόσια, βάσει ιδιωτικών συναντήσεων, διαστρεβλώνοντας η παραφράζοντας τα λόγια του κατά το δοκούν, δεν είναι τίποτα άλλα παρά ένας κοινός τσαρλατάνος.


Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού

Σχόλια

  1. Ο καθένας προσπαθεί να αυτο προβληθεί μέσα από τον Μίκη. Κανένας δεν θ' ασχοληθεί με τον τύπο. Ο πλανήτης γιορτάζει τα 90 χρόνια του μεγαλύτερου μουσουργού του 20ου αιώνα, του Εαμιτη κομουνιστή Μίκη Θεοδωρακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορουμε να πουμε ποιος ειναι , ωστε να μπαινουμε στις δημοσιευσεις, αναρτησεις του και να τον διαψευδουμε?
    Αντρεας Ζερβακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΞΙΟΣ24 Ιουλίου 2015 στις 1:36 μ.μ.

    Ο άνθρωπος αυτός (Δημ. Καζάκης) είναι από τα μεγαλύτερα "κουμάσια" που έβγαλε η μνημονιακή εποχή. Μόνο η απαξίωση του ταιριάζει.

    Παναγιώτης Αξιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φθηνοί και άνανδροι προσπαθούν να κλέψουν λίγο χρόνο "ζωής".
    Δεν θέλω να μάθω ποιός είναι!
    Η Ελλάδα έχει γεμίσει από άνοστα πλάνα ανίκανων ανθρώπων!
    Μίκη πόσους ακόμα θα δέχεσαι μέσα στο σπίτι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανένας δεν έχει δικαίωμα δημόσια να επικαλείται δηλώσεις του Μίκη Θεοδωράκη που έγιναν στα πλαίσια μιας ιδιωτικής συζήτησης, είτε αυτές οι δηλώσεις είναι φανταστικές είτε είναι πραγματικές. αν αυτο εγινε απ' τον κυριο, προκειται για τεράστια ανηθικότητα εκ μέρους του!

    Τάσος Σολδάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.