Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΣΜΟΣ: 150.000 προβολές σελίδας!Αγαπητοί αναγνώστες,

Πριν προλάβουμε καλά καλά να φτάσουμε τις 100.000 προβολές σελίδας, μέσα σε κάτι λιγότερο από ένα τετράμηνο φτάσαμε τις 150.000 προβολές! Μια δηλαδή ποσοστιαία αύξηση επισκεψιμότητας κατά 50%, με 50,000+ μοναδικούς επισκέπτες μέχρι σήμερα!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την αγάπη σας και για την στήριξη που δείχνετε στο μεγαλειώδες έργο του Μίκη Θεοδωράκη και στο πρόσωπό του! 

Για το πανανθρώπινο αυτό ενιαίο έργο (Μουσικό, Λογοτεχνικό, Κοινωνικό, Πολιτικό, Φιλοσοφικό), πρέπει να αγωνιστούμε όλοι ώστε να διαδοθεί το δυνατόν περισσότερο προς όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας και του κόσμου και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης προς τη μοναδική διέξοδο των Λαών και των Κοινωνιών: την Αντίσταση σε κάθε επίπεδο! 

Με αφορμή δε την συμπλήρωση των 90 χρόνων του Μίκη Θεοδωράκη στις 29 του ερχόμενου Ιούλη, καλούμε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες να "πυκνώσουν τις γραμμές" της Θεοδωρακικής ιδέας και να μας βοηθήσουν ενεργά στην προσπάθεια διάδοσης και ενιαιοποίησής της!

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.