Η συγχορδία της αλητείας

Η Καγκελάριος της Γερμανίας αρνήθηκε να δεχθεί τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας γιατί, λέει,  δεν είναι στην λίστα της. Ο Σόιμπλε μας τεντώνει το δάχτυλο επειδή θέλουμε να φροντίσουμε τους άστεγους και τους πένητες. Το Γιούρογκρουπ, η ΕΚΤ, οι Τράπεζες κι όλοι οι «θεσμοί» μας εκβιάζουν, μας τιμωρούν και μας εκδικούνται. 

Η συγχορδία της αλητείας των τραπεζών, των ολιγαρχών, των εμπόρων πολέμου, των ρατσιστών, των αρπάγων, των θεσμοθετημένων τοκογλύφων, των κομπιναδόρων. 

Το συνονθύλευμα των μαστροπών που εννοούν να μας εκπορνεύσουν για να ληστέψουν τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, τα ορυκτά, τη γη και την ιστορία της Πατρίδας μας. Όλοι αυτοί οι υπηρέτες του χρήματος που έχουν οργανώσει και μεθοδεύουν την αποτυχία της ελληνικής κυβέρνησης. 

Η κυβέρνηση όσο δεν απευθύνεται στον λαό, τόσο θα υποχωρεί μπροστά στις πιέσεις. Κι αν χάσει η κυβέρνηση δεν θα έχουμε χάσει μόνον εμείς , αλλά και όλοι οι λαοί της Ευρώπης, που αναθάρρησαν και βγήκαν στους δρόμους γιορτάζοντας το πρώτο χτύπημα που δέχθηκε το διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο στις 25 Ιανουαρίου 2015. 

Εμείς οι Έλληνες, που οι ξένοι δυνάστες μάς αποκαλούν «κλέφτες» και «τεμπέληδες», εμείς ρίξαμε την κυβέρνηση ΝΔ-Πασοκ, τους εντεταλμένους της Τρόικας, και δώσαμε ελπίδα στην Ανθρωπότητα! Θυμάστε τις διαδηλώσεις σε όλες τις χώρες του κόσμου; Την αλληλεγγύη των λαών; Την χαρά τους;  

Τί θα κάνουμε τώρα; Θα σκύψουμε το κεφάλι; Θα δεχτούμε να μας απειλούν και να μας καθυβρίζουν οι άτιμοι; Θ’ αποδεχθούμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα; Θα δεχθούμε αδιαμαρτύρητα την καταπίεση, την ανελευθερία; Θα αφήσουμε τους ξένους δυνάστες να μας αφανίσουν; Θα διαψεύσουμε όσους μας πίστεψαν;  

Όχι! 

Να οργανώσουμε άμεσα το μαζικό λαϊκό κίνημα ενάντια στην εξάρτηση με πρωταρχικό μας σύνθημα: ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!    

Γιατί αυτό είναι το πρόβλημα μας. Η Εθνική Ανεξαρτησία που δεν έχουμε και οφείλουμε να κατακτήσουμε. Ο στόχος μας είναι οι ξένοι κατακτητές και οι ντόπιοι συνεργάτες τους. Σας θυμίζει κάτι από την εποχή του πολέμου αυτό; Πόλεμο έχουμε και τώρα. Ωμό ταξικό και πολιτισμικό πόλεμο. Μόνο που τα όπλα τους σήμερα δεν είναι τανκς και τουφέκια. Είναι εγγραφές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Τα χρήματα που τάχα μας δίνουν για να μας σώσουν, αλλά ποτέ δεν παίρνουμε. 

Οι Έλληνες θα γίνουμε ραγιάδες; 

Ποτέ! 

Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Γιατί μια ζωή βολεμένη, στοιχισμένη σε μια μίζερη καθημερινότητα με το άγχος μήπως χάσουμε έστω και τα λίγα που μας απόμειναν, δεν είναι ζωή. Είναι αργός θάνατος. 

Να ξεσηκωθούμε ενάντια στους κατακτητές τώρα! Ας μην μεταθέτουμε τις ευθύνες μας σε άλλους. Η απελευθέρωση της πατρίδας είναι δική μας υπόθεση. Προσωπική και συλλογική. 

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ! 

Από καρδιάς, 
Ένας φίλος του Θεοδωρακισμού

Σχόλια