Έκτακτη ανάρτηση

Αγαπητοί αναγνώστες, 
Ο Θεοδωρακισμός βρέθηκε εκτός αέρα πολλά λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή την ώρα και αυτές τις ώρες, δεχόμαστε διαδικτυακές επιθέσεις από κάποιους άγνωστους και κάποια άγνωστα κέντρα, τα οποία προσπαθούν να κλείσουν το site. 

Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν μετά την τεράστια επιτυχία του Θεοδωρακισμού και μετά τις δύο επιστολές Θεοδωράκη με τις οποίες κατακεραύνωσε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να πάρουμε τα μέτρα μας, λαμβάνοντας υπόψη το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί. Και αυτό το σενάριο δεν είναι άλλο απ' το να καταφέρουν όντως να μας κλείσουν.

Με τιμή
Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού 

Σχόλια

  1. Οι γνωριζοντεσ ελληνικα κ εχοντεσ λιγο πνευμα καταλαβαινουν κ Μικη τι Ειστε τι λετε κ τι αντιπροσωπευετε .Στοχευοντασ εσασ ...αυτο που ....δεν γνωριζουν ισωσ ειναι οτι στοχευουν την ελλαδα.γιατι ειστε Μεγα κεφαλαιο γιαυτην Το κριμα στο λαιμο τουσ..Τουσ νεοτερουσ...μην τουσ κρατατε κακια....εσεισ περασατε κ κατοχη ...δεν εχουν τοσεσ αντοχεσ....για τα τρεχοντα εχω να πω....οτι ενω δωσατε κ ξεκαθαρισατε την αποψη σασ περι συριζα...καποιοι παλι ΜΙΚΡΟΙ νανοι δεν αρκεστηκαν σαυτο...ηθελαν ΛΑΥΡΑΚΙ....δε καταλαβαινετε ;;;;;νομιζω καταλαβαινομαστε....αλλωστε η σπιθα δεν ειναι κομμα και γνωριζουν οτι εσεισ δεν εχετε καμια διαθεση να το παιξετε χιτλερ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ με κεφαλαια...γραμματα....εκφρασατε τη θεση σασ με τον καλυτερο τροπο ειστε αντιμνημονιακοσ αλλα αυτο ειναι δυσκολο ν αλλαξει αν δεν εκμεταλευθουμε οι ιδιοι τουσ φυσικουσ μασ πορουσ....κ ανεξαρτητοποιηθουμε οικονομικα απ ξενη τσεπη αυτο θελει αμεση δραση κ κοπο οι εκλογεσ ειναι μεθαυριο...και η προηγουμενη κυβερνηση εχει υπογραψει κ υπογραφει διαρκωσ..) ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΑΛ Κ ΤΗΝ ΟΙΚογενεια ΣΑς Υπομονη...και ελπιζω να φτασει το μηνημα μου στα αυτια σασ....(ποιοσ ξερει;)ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Μελλον ασ μιλησουμε γιαυτο ......ΡΑΝτεβου εκει....επειδη οι αρχαιοι μιλουσαν γ μεταλαξη....εκει ανηκετε...δε φοβηθηκατε εισασταν ειλικρινησ.και σιγουρα καποιοι <καλοι σασ φιλοι πολιτικοι ν μην εχουν την ιδια τυχη )χαχαχα φιλια στην οικογενεια....Μαρτιατικη πνοη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε νομιζω να μπορεσουν ν εξαφανισουν ομωσ εμενα.....εσασ...το Μικη....χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως φταίει το προχθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1; Παρουσίασε τον Μίκη που αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.