O Θεοδωρακισμός ανοίγει τα φτερά του!




Αγαπητοί αναγνώστες, φίλοι και συναγωνιστές,

Mε χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Θεοδωρακισμός από ιστολόγιο μετεξελίσσεται σε ιστοσελίδα, με δικό της domain name και επίσημη διεύθυνση αλληλογραφίας. Το πρώτο βήμα γίνεται με την κατοχύρωση του domain name "theodorakism" και με την εξασφάλιση του δικού μας χώρου στο διαδίκτυο (hosting).

Bαδίζοντας με γοργούς ρυθμούς προς την μεγάλη επιτυχία των 100 χιλιάδων προβολών σελίδας, το δεύτερο βήμα θα γίνει με την παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας η οποία θα περιλαμβάνει την αλλαγή του εικαστικού και την συνολική αναδιαμόρφωση και αισθητική βελτίωση της ιστοσελίδας.

Από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να επισκέπτεστε τον Θεοδωρακισμό στην ηλεκτρονική διεύθυνση ιστοσελίδας http://www.theodorakism.gr/ αλλά και στην υπάρχουσα ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστολογίου http://theodorakism.blogspot.gr/

Επίσης, θα μπορείτε (και σας καλούμε) να επικοινωνείτε με τον Θεοδωρακισμό και να στέλνετε τα σχόλια και τα άρθρα σας στην νέα διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας info@theodorakism.gr αλλά και στην υπάρχουσα m.theodorakism@gmail.com. Διότι "συντελεστές του Θεοδωρακισμου" είναι όλοι όσοι έχουν συλλάβει τις ιδέες και τον Λόγο του Μίκη Θεοδωράκη, ως πυξίδα για τον δρόμο προς την ολοκλήρωση του ανθρώπου, την Ανεξαρτησία, τον Πολιτισμό και την αληθινή Δημοκρατία

Σας ευχαριστούμε όλους για την ουσιαστική στήριξη και βοήθεια. Χωρίς την δική σας συμβολή, τα βήματα αυτά δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. 

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού​

Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια! περιμένουμε το νέο site με ανυπομονησία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναστασία Βούλγαρη12 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:04 π.μ.

    Πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά, τα ξενύχτια, την μελέτη, την προσήλωση και την προσπάθεια.
    Μεγάλη χαρά κι ελπίδα.
    Καλή δύναμη, κουράγιο, υπομονή κι επιμονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.