Γιώργος Κοντογιώργης: Η χώρα βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν (video)

Σημαντικότατη ραδιοφωνική παρέμβαση του 
Καθηγητή Κοντογιώργη: "Είναι κατσαπλιάδες που φορούν γραβάτα!"

Τη βαθιά του ανησυχία για την προσπάθεια εξόδου της χώρας από τη βαθιά σήραγγα όπου και βρίσκεται εξέφρασε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Γιώργος Κοντογιώργης. 

Ο καθηγητής μιλά για την πολιτική κατάσταση της χώρας και τις αποφάσεις των πολιτικών που επιτρέπουν την λεηλασία της χώρας, αποκαλώντας τους εντεταλμένους της Γερμανίας και της τρόικας, κατσαπλιάδες με γραβάτα , σε μία Ελλάδα υπό καθεστώς κατοχής.

Ζήτημα παράλληλα για τον ίδιο η μη τοποθέτηση στα υπουργεία από τον πρωθυπουργό ανθρώπων με γνώση του δημόσιου συμφέροντος αντί των σημερινών που απλά λιβανίζουν θέσεις και καρέκλες που κρατούν.


Σχόλια

  1. Οι επισημάνσεις του Καθηγητή Κοντογιώργη μας εκφράζουν 100% και έχουμε τις ίδιες ανησυχίες και αγωνίες. Είναι ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος με τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Θεοδωρακισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μίκης Θεοδωράκης το είπε πρώτος στον Παπαδάκη ακόμα πιο παραστατικά: "Το πραξικόπημα με τα κουστούμια και τις γραβάτες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ημέρα των γενεθλίων του το πρωτοείπε μπροστά στις κάμερες, λίγο πριν γεννηθεί η Σπίθα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι έτσι είναι 100%. ¨Αλλος ένας κύκλος ξένης υποτέλειας για την Ελλάδα, όπως τόσοι έχουν περάσει. Οι Ελληνες όμως μόνο ένα τρόπο έχουν να αντισταθούν. Να παίξουν σε άλλο γήπεδο,αυτό του πολιτισμού, γιατί μόνο από κει θα ελευθερώσουν την ψυχή τους και έτσι κανένας κατακτητής δεν θα μπορεί να τους κατακτήσει..... Αλλά αυτό θα πάρει γενιές πολλές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.