ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ



H υποτιθέμενη δήλωση στήριξης του Μίκη Θεοδωράκη προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ που κυκλοφόρησε τις τελευταίες δύο μέρες σε διάφορα ιστολόγια και ιστοσελίδες, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

Η δήλωση αυτή έγινε το 2012 κάτω από άλλες συνθήκες και πολιτικές συγκυρίες (προσπάθεια δημιουργίας του παλλαϊκού μετώπου ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ).

Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς τορπίλισε την δημιουργία και εδραίωση του μετώπου ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ και ως εκ τούτου η στήριξη του Μίκη Θεοδωράκη προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ έχει αρθεί, εδώ και παραπάνω από δύο χρόνια, για συγκεκριμένους πολιτικό - ιδεολογικούς λόγους.

Είναι τέτοιο το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν κάποιοι, που δεν έβαλαν ούτε ημερομηνία δήλωσης του Μίκη Θεοδωράκη, θέλοντας να συσχετίσουν την δήλωση του 2012 με το σήμερα (πράγμα που δεν ισχύει).

Σε λίγη ώρα ο Μίκης Θεοδωράκης θα προχωρήσει σε επίσημη δήλωση διάψευσης.

Ελπίζουμε όσοι αναπαρήγαγαν την δήλωση του 2012 χωρίς να αναγράψουν την ημερομηνία, τώρα να δημοσιεύσουν και την διάψευση του Μίκη Θεοδωράκη περί στήριξής του στον Αλέξη Τσίπρα.

Το βρώμικο παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ και των δορυφόρων του, ο Μίκης Θεοδωράκης δεν πρόκειται να το ακολουθήσει.


Υ.Γ: Λίγη ντροπή δεν βλάπτει...


Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού


Σχόλια

  1. Θα περιμένω να δω σαφή και ξεκάθαρη δήλωση των Θεοδωράκη, Κασιμάτη και Σπίθας ποιά κομματική παράταξη στηρίζουν στις εκλογές. Δεν φτανουν οι διαψεύσεις.
    Δεν μπορει πλέον οι μόνοι που έψουν καθαρή άποψη σε αυτόν τον τόπο να είναι οι Γεωργιάδηδες και Παπαμομίκοι. Εκτός και αν υπάρχει κάποιας άλλος λόγος για τον οπολιο δεν έχει υπσρξει σαφή δήλωση στήριξης σε κάποιο κόμμα ή τουλάχιστον σε θέσεις κάποιου ή κάποιων κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.