Θεοδωρακισμός: 30.000+ προβολές!



Αγαπητοί φίλοι του Θεοδωρακισμού,

Ο Θεοδωρακισμός έφτασε και ξεπέρασε τις 30.000 προβολές. 

Είναι ένα πραγματικό ρεκόρ, για το τόσο μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται σε λειτουργία το ιστολόγιο.

Ευχαριστούμε όλους θερμά, τους συνεργάτες, τους φίλους και πολύ περισσότερο τους άγνωστους - αναγνώστες, που μας στηρίζουν ηθικά και ψυχολογικά για να συνεχίσουμε.

Ο στόχος μας είναι να μετατατραπούμε σε ιστοσελίδα μέσα στο 2014. Είναι μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει ήδη να δρομολογείται, αλλά θα πάρει αρκετό χρόνο ώστε να υλοποιηθεί ολοκληρωτικά και τέλεια.

Ένας απ' τους επόμενους στόχους μας είναι να πραγματοποιήσουμε μια εκδήλωση - συνάντηση με αναγνώστες του ιστολογίου, με Θεοδωρακιστές, ώστε να τους γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν, να ανταλλάξουμε απόψεις και να ψάξουμε τρόπους διάδοσης του Θεοδωράκειου λόγου. 

Επίσης να συζητήσουμε για τα τεκταινόμενα και την επικαιρότητα που αφορά στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο. 

Να οργανωθούμε για αυτά που έρχονται, διατηρώντας την ενότητά μας.

Είναι ζητούμενο να γίνει διασπορά των Θεοδωράκειων ιδεών και σκέψεων, είναι ζητούμενο το Θεοδωράκειο σύμπαν να εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο. Να διασταλεί προς κάθε κατεύθυνση.

Στις ακόμα πιο ζοφερές εποχές που προβλέπουμε ότι θα έρθουν για την πατρίδα μας αργά ή γρηγορα, χρειάζεται ο Θεοδωρακισμός ώστε να δείχνει στους Έλληνες τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν... Και να τον φωτίζει διαρκώς...

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού


Σχόλια

  1. Θα σας παρακαλούσα να με ενημερώσετε για την επικείμενη "συνάντηση Θεοδωρακιστών"! Θα χαρώ πολύ να παρευρεθώ!

    Παναγιώτης Αξιός

    ΥΓ. Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση είναι στη διάθεσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.