Aνακοίνωση Θεοδωρακισμού



Αγαπητοί Αναγνώστες, Συναγωνιστές και Φίλοι,

Ο Θεοδωρακισμός ξεπέρασε ήδη τις 5000 επισκέψεις.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη που παρέχετε στο ιστολόγιο, το οποίο σύντομα θα μετατραπεί σε ιστοσελίδα. 

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη που παρέχετε στον Μίκη Θεοδωράκη και στις προσπάθειες που κάνετε, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην διάδοση του έργου του και στην γένεση της Νέας Παναθρώπινης Ιδεολογίας, της Ιδεολογίας του Θεοδωρακισμού.

Οι Συντελεστές του Θεοδωρακισμού
11/10/2013

Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια για την ιδέα της διάδοσης του Θεοδωρακισμού ώστε αυτή κάποτε να γίνει μία παγκόσμια πράξη.
    Το έργο ζωής του Μίκη Θεοδωράκη μπορεί και είναι δυνατόν να αποτελέσει τον Πανανθρώπινο αντίκτυπο στις κοινωνίες με βάση τους Αγώνες ενάντια στους εξοντωτικούς πολέμους των λαών για τα συμφέροντα των ολίγων που δεν απέκτησαν ποτέ τη βαθειά συνείδηση της Ανθρώπινης Ανεξαρτησίας και Αξιοπρέπειας!

    Η συμβολή όλων μας θα γίνει ορατή με την μελέτη και τον προσανατολισμό στη γνώση που τόσο απλόχερα μας προσφέρει με τα έργα του που ακόμα βρίσκονται υπό σκιάν! Υπό μυστική σκιά ο γραπτός του λόγος τόσο στην Ιστορία όσο και στην Μουσική.
    Ο άγνωστος Μίκης πρέπει να λάμψει ως έχει αυτή τη φορά, χωρίς φόβο και με πάθος για το ωραίο και το άριστο!

    Η Ελλάδα για ακόμα μία φορά ας ανάψει τα φώτα του πολιτισμού της στον σύγχρονο κόσμο και ας ξυπνήσει τη δικαιοσύνη στις συνειδήσεις λαών και ηγετών!

    Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.